redactie@tpview.nl

Mail de redactie

+31 68 257 1877

Alleen via chat beschikbaar

Dineren in een Haunted House Walibi Holland

Tijdens de exclusieve VIP-editie van Halloween Fright Nights geeft Walibi Holland haar gasten eenmalig de kans om te dineren in een Haunted House. De vernieuwde Halloween Dinner Experience vindt plaats tijdens de 20e editie van Halloween Fright Nights in Walibi Holland.

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om ‘romantisch’ te dineren in Jefferson Manor? Of in één van die ‘gezellige’ caravans in de Firepit? Als je niet bang bent voor geesten of enge freaks tijdens het eten, dan daagt Walibi je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke, exclusieve Halloween Dinner Experience…

De Halloween Dinner Experience is onderdeel van meerdere exclusieve experiences tijdens de VIP-editie van Halloween Fright Nights. Omdat er minder gasten worden toegelaten, is iedereen VIP: een Very Important Prey. Omdat niet alle Haunted Houses zijn geopend vanwege de COVID-19 maatregelen krijgen gasten van Halloween Fright Nights in Walibi Holland deze unieke en exclusieve kans. Zo laat Walibi zien dat de maatregelen niet alleen maar deuren hoeven te sluiten, maar ook kunnen zorgen voor unieke belevenissen. Dit maak je nooit meer mee!

Het anderhalf uur durende diner is voor echte meatlovers. Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes, nagerecht en 1,5 uur onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee). Vanaf vandaag start de ticketverkoop. De Halloween Dinner Experience vindt plaats op alle Halloween Fright Nights-dagen, met uitzondering van 9 en 30 oktober. Een tafel reserveren kan via walibi.nl, het aantal tafels is zeer gelimiteerd.

Maar wel op een veilige manier

Door het hele park zijn er extra maatregelen getroffen om iedereen een veilig bezoek te garanderen. Ook bij de Halloween Dinner Experience is er aandacht voor de onderlinge afstand tussen huishoudens, zijn er extra hygiënemaatregelen en moeten de bezoekers bij binnenkomst een mondelinge gezondheidsverklaring afgeven.

© Copyright 2020 TpView.nl – Alle rechten voorbehouden