redactie@tpview.nl

Mail de redactie

+31 68 257 1877

Alleen via chat beschikbaar

Eddie gaat nog 1 keer live Walibi Holland

Biddinghuizen, 28 oktober 2020 – Eerder deze maand besloot Walibi Holland  om vroegtijdig te stoppen met Halloween Fright Nights vanwege het snel oplopende aantal coronavirus besmettingen in Nederland. Maar nu organiseert Walibi Holland voor  alle  fans, tijdens dé Halloween dag van het jaar, een corona-proof livestream-event gehost door Eddie de Clown. Op zaterdag 31 oktober keert de ‘Master of Horror’ nog één keer terug tijdens Halloween Fright Live.

Dacht jij echt dat Eddie zijn Very Important Preys met rust zou laten tijdens Halloween? Natuurlijk niet! Tijdens Halloween is er een eenmalig livestream-event uit de zieke geest van Eddie de Clown. Kijkers moeten zich voorbereiden op zijn beruchte gekkigheid, gesprekken met een aantal bekende gezichten en nooit eerder getoonde, exclusieve beelden van Halloween Fright Nights 2020. Er zijn nog meer gruwelijke wendingen, maar dat blijft nog even een verrassing…

Voor geselecteerde VIPS is het mogelijk om via Zoom als virtuele gast aanwezig te zijn tijdens de livestream. Gasten hebben de kans om naar ‘voren’ gehaald te worden door Eddie de Clown én maken ook kans op allerlei toffe Halloween-prijzen. Een aantal van deze ‘Very Important Preys’ worden door Eddie eens even goed onder handen genomen tijdens de virtuele roasts. Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor de VIP lijst. Je kan je gegevens achterlaten inclusief een extra persoonlijke boodschap voor Eddie via walibi.nl. Eddie zal eind deze week persoonlijk zijn slachtoffers kiezen die aanwezig zijn als virtuele gast.

Zorg ervoor dat je dit niet mist, anders trekt  Eddie  je  zo  door  je  beeldscherm!  Aanstaande zaterdag 31 oktober om 20.30 live én gratis te volgen op de Facebookpagina en het Youtube-kanaal van Walibi Holland. Kijk voor meer informatie op walibi.nl.

Walibi Holland is momenteel in wintersluiting en de opening voor het nieuwe seizoen staat gepland op 2 april 2021.

© Copyright 2020 TpView.nl – Alle rechten voorbehouden