redactie@tpview.nl

Mail de redactie

+31 68 257 1877

Alleen via chat beschikbaar

Einde Tornado! Tijd voor een metamorfose

Het einde van de naam Tornado in Avonturenpark Hellendoorn is aangebroken. De geopende Tornado uit het jaar 1990 die werd gebouwd door de Nederlandse firma Vekoma krijgt een metamorfose.

Avonturenpark Hellendoorn pakt deze achtbaan grondig aan. Zo krijgt deze achtbaan een nieuwe kleur, naam en een compleet nieuwe trein. De voormalige trein met schouderbeugels wordt nu vervangen met heupbeugels. Door middel van heupbeugels zal dit weer een compleet nieuwe ritebeleving zijn. De thema zal aansluiten bij de naastgelegen attractie Drakennest. Het achtergrondverhaal zal gaan over een hebzuchtige vrouwelijke draak en haar jongen. Hoewel er officieel niets bekend is gemaakt over de kleuren van de baan, zijn er wel geruchten naar buiten gebracht dat deze baan de kleur rood met zwarte supports krijgt.

Fans mogen de naam verzinnen
Ook krijgt Tornado een nieuwe naam. Fans worden opgeroepen via Facebook om een nieuwe naam te verzinnen voor deze achtbaan.

25 oktober 2020 was het de laatste dag voor deze achtbaan in zijn originele staat. Begin seizoen 2021 zal de nieuwe metamorfose afgerond moeten zijn.

© Copyright 2020 TpView.nl РAlle rechten voorbehouden