redactie@tpview.nl

Mail de redactie

+31 68 257 1877

Alleen via chat beschikbaar

Movie Park Germany Halloween Horror Festival

Van 3 oktober t/m 10 november 2019 is het Halloween Horror Festival in Movie Park Germany. Deze horror festival is in oktober op elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. En in november de eerste 2 weken alleen op de vrijdag, zaterdag en zondag. Het park is geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Afhankelijk van de drukte kunnen de spookhuizen eerder sluiten. Alle spookhuizen zijn inbegrepen bij de entreeprijs met uitzondering van The Walking Dead Breakout en Wrong Turn (€ 5,- p.p.). Let op! Tickets voor 19, 26 en 31 oktober en 2 november zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar.

The Walking Dead Breakout is dit jaar voor het laatst te bewonderen. Vanwege de aflopende licentie en de minder populaire thema zal vanaf volgend jaar niet meer terugkeren. Het is nog niet bekend wat hier volgend jaar mee gebeurd.

Vorig jaar was Wrong Turn nog gratis toegankelijk. In deze spookhuis loop je met een lantaarn door de voormalige Ice Age attractie heen. Helaas komt het regelmatig voor dat bezoekers deze lantaarn meenemen naar huis of vernielen. Ook de wachtrij was vorig jaar te groot wat de reden is om een prijs te moeten vragen.

Ook Movie Park heeft zijn nieuwigheden dit jaar.

It: The 4D Experience

Dit jaar draait er een verknipte versie van de film It uit 2017. Het gaat om een 18 minuten durende film met speciale effecten als wind, bewegende stoelen en knipperende lichten. De film is nagesynchroniseerd in het Duits. Deze 4D film bevind zich in het Roxy-theater.

Project Ningyo

Bezoekers betreden een gigantische filmstudio waar zich een merkwaardig bedrijf gevestigd heeft. In onheilspellende laboratoria wordt een geheim jeugdserum ontwikkeld dat zorgt voor eeuwige schoonheid.

Project Ningyo neemt de plaats in van het oude spookhuis Deathpital. Toegang is inbegrepen bij een entreekaartje, maar men werkt wel voor het eerst met een betaald voorrangssysteem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

© Copyright 2020 TpView.nl – Alle rechten voorbehouden