redactie@tpview.nl

Mail de redactie

+31 68 257 1877

Alleen via chat beschikbaar

Ooops! Looopings post oude foto’s Traumboot Slagharen

Het is duidelijk dat Looopings niet altijd haar echte bronnen checkt. Zo blijkt vandaag wel dat Looopings.nl een artikel plaatst over de verdwenen attractie Traumboot uit Slagharen. Deze foto’s zijn afkomstig op de Facebookpagina Slagharen Vroeger en Nu waar fans zelf foto’s met elkaar kunnen delen. De foto’s van de Traumboot / Flying Clouddie die Looopings publiceert zijn geen recente foto’s maar komen waarschijnlijk uit het jaar 2018. Dat is dus 2 jaar geleden.

Tp View heeft deze foto’s een aantal dagen geleden al gespot. Ook wij waren even verrast over deze foto’s, maar vroegen ons wel af of deze foto’s wel recent zijn genomen. We hebben meteen contact gezocht en al gauw bleek dat deze foto’s een aantal jaren oud zijn. Looopings heeft blijkbaar haar bron niet gecheckt en denkt nu nieuwe foto’s te hebben. Foutje!

De Traumboot was een erg geliefde attractie in Attractiepark Slagharen. Dat blijkt wel weer hoe vaak mensen over deze attractie praten. De fans hopen tot op de dag van vandaag dat deze attractie ooit terug komt in het park. Echter wij hebben de hoop al jaren geleden al opgegeven. De Traumboot staat (of stond) jarenlang opgeslagen in Slagharen, maar zoals je op de foto’s kunt zien ziet dit er somber uit dat deze ooit nog een plekje krijgt in het park. Hoe de staat van deze attractie er nu uitziet is bij ons helaas niet bekend. Ook weten wij niet of deze attractie nog steeds in Slagharen te vinden is.

De Traumboot van het merk Weber werd geopend in 1984 op de plek waar nu de attractie Fogg’s Trouble staat. Met een oppervlakte van ongeveer 25 x 13 meter en een hoogte van ongeveer 25 meter was dit een blikvanger van het park. In het jaar 2014 werd deze attractie verwijderd.

Update 15:40 uur: Looopings zegt het artikel te hebben aangepast

© Copyright 2020 TpView.nl РAlle rechten voorbehouden