redactie@tpview.nl

Mail de redactie

+31 68 257 1877

Alleen via chat beschikbaar

Oud op nieuw Efteling 2020

Sinds 2011 organiseert de Efteling jaarlijks oud en nieuw. Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de Efteling tijdens oud en nieuw. Ook deze jaarwisseling was het een groot succes.

Voor reguliere gasten was het park op 31 december geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Dit is de tijd voor een normaal bezoekje aan de Efteling. Vanaf 19:00 uur moet je een speciale oud op nieuw tickets hebben die €42,- p.p. kosten inclusief een glas champagne, een oliebol en parkeren.. Abonnementhouders hadden 25% korting. Het feest duurde tot 1:00 uur vannacht.

Rondom de Siervijver bij de Gondoletta of de Vonderplas bij Fata Morgana was er een groot vuurwerkshow om 0:00 uur te bewonderen.

Rupert Grint gespot
Alle fans van de Harry Potter konden een glimp opvangen van de bekende acteur Rupert Grint. Hij nam zijn rol in de film op als Ron Weasley – Ron Wemel in het Nederlands. Hij had geen problemen om samen met je op de foto te gaan. Hij verbleef ook in de Efteling. Namelijk in Bosrijk.

Al enkele jaren uitverkocht
De populariteit neemt steeds meer toe. Dat blijkt ook wel met de kaartverkoop. Het is al enkele jaren compleet uitverkocht. Zo waren het in 2017 de laatste kaarten in de eerste week van december totaal uitverkocht. In 2018 al halverwege november en afgelopen nacht was het al begin november volledig uitverkocht.

Bekijk hieronder de vuurwerkshow romdom de Siervijver bij de Gondoletta

Play Video

© Copyright 2020 TpView.nl – Alle rechten voorbehouden