redactie@tpview.nl

Mail de redactie

+31 68 257 1877

Alleen via chat beschikbaar

Pre-opening Toverland van start

De voorjaarsvakantie is weer begonnen en dat betekend dat Toverland zaterdag 22 februari tot en met zondag 1 maart haar buitenattracties opent. Men spreekt over een Pre-opening van het nieuwe seizoen. Ook alle weekenden van maart zijn de buitenattracties gewoon geopend.

Voor het eerst van dit jaar is nu het pretpark volledig geopend. Tijdens de winteropenstelling zijn Port Laguna, Avalon, Magische Vallei en Ithaka gesloten voor het publiek. Deze zijn dus tijdens de Pre-opening gewoon weer toegankelijk met de bijbehorende attracties die in deze gebieden staan mits de weersomstandigheden het toelaten en er geen onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden.

Op deze dagen is het park geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Tickets kosten 27,50 euro op internet en 29,50 euro aan de kassa. De doordeweekse dagen in maart zijn Port Laguna, Avalon, Magische Vallei en Ithaka wel gewoon gesloten. Vanaf zaterdag 28 maart is het park dagelijks weer volledig geopend. Het seizoen duurt tot en met zondag 8 november.

© Copyright 2020 TpView.nl РAlle rechten voorbehouden