redactie@tpview.nl

Mail de redactie

+31 68 257 1877

Alleen via chat beschikbaar

Skyline souvenir Efteling erg populair

De nieuwe Skyline souvenir die vanaf vandaag te koop is in de Efteling is erg gewild bij de fans. Dat blijkt wel hoe snel de eerste leveringspartij vanmorgen vroeg al op waren. De Efteling zou rond 12 uur weer nieuwe dozen binnen krijgen. Dit zorgde wederom voor een lange wachtrij bij het souvenirshop Efteldingen die te vinden is bij de ingang van het park.

Hoeveel er vandaag verkocht worden is bij ons niet bekend. Waarom deze souvenir juist vandaag erg snel uitverkocht raakt is wel makkelijk te begrijpen gezien er vanavond een persconferentie om 19:00 uur van Mark Rutte gepland staat. Er zouden weer extra maatregelingen genomen worden waaronder pretparken en dierentuinen voor minstens 2 weken gesloten moeten blijven. Hoewel dit zeer waarschijnlijk vanaf donderdag in gaat, nemen de fans geen extra risico en besluiten juist vandaag dit souvenir in huis te nemen.

Het houten skyline van 90 cm breed gaat voor € 80,- per stuk over de toonbank. Abonnementhouders krijgen op vertoon van hun pasje 5% korting.

© Copyright 2020 TpView.nl – Alle rechten voorbehouden