redactie@tpview.nl

Mail de redactie

+31 68 257 1877

Alleen via chat beschikbaar

Snorri Touren Europa-Park onverwachts al open

Vandaag heeft Europa-Park onverwachts de nieuwe darkride Snorri Touren geopend voor het publiek. Eigenlijk zou deze kleinschalige attractie pas eind november toegankelijk zijn, maar toch is hij nu al te bewonderen.

Het gaat dan wel om een zogeheten soft opening. Dat betekend dat deze familieattractie op elk moment nog gesloten kan worden vanwege technische problemen. Vandaag ging het nog niet allemaal vlekkeloos en moet hier en daar de techniek nog goed afgesteld worden.

Snorri Touren is gebouwd in de kelder van het Scandinavische gebied. Bezoekers nemen plaats in een karretje gedecoreerd als een opblaasbaar vlot. Vervolgens worden ze door de inktvis mee op reis genomen door de themawerelden van Rulantica. Er wordt gebruikgemaakt van animatronics, fysieke decors met videoprojecties en videoschermen. Het Nederlandse bedrijf Jora Vision was verantwoordelijk voor het ontwerpen en het bouwen van de decors. Snorri wordt tevens de mascotte van het nieuwe waterpark Rulantica die eind volgende maand open gaat. En heeft nu al haar eigen darkride.

Play Video

© Copyright 2020 TpView.nl РAlle rechten voorbehouden