redactie@tpview.nl

Mail de redactie

+31 68 257 1877

Alleen via chat beschikbaar

Souvenir: 7x magische mokken uit Toverland

Toverland heeft sinds kort haar mokkencollectie verder uitgebreid. Er zijn er nu 7 verschillende soorten mokken in Toverland te vinden. Voor de echte fans kan dit wel eens een leuke verzamelingscollectie zijn. Zie hieronder welke mokken het zijn.

Nieuw: Avalon-mok (€11,95)

Deze mok in de vorm van een keteltje is extra bijzonder. De oplettende kijker ziet ook meteen de kenmerkende sterrenhemel uit restaurant The Flaming Feather terug in het design. O.a. verkrijgbaar bij souvershop Merlin’s Magical Treasures in Avalon.

Nieuw: Ivy-mok (€11,95)

Themawereld Port Laguna is met haar bontgekleurde geveltjes net zo vrolijk als deze mok met kleurrijke papegaai Ivy. Heb je deze bonte verschijning al eens ontmoet aan de Via Magica Extra leuk om deze na een betoverende dag in je winkelmandje te stoppen. Verkrijgbaar bij o.a. souvenirshop Mundo Magica in Port Laguna.

Toverland-mok (€11,95)

Als je het over betoverende mokken hebt, dan heb je het over deze. Maar zijn het er wel meerdere of is het er toch maar één? Deze illusie maakt de mok extra bijzonder. De opdruk maakt het dan ook echt een Toverlands-exemplaar. O.a. verkrijgbaar bij o.a. souvenirshop Mundo Magica in Port Laguna.

Merlijn-beker (€19,95)

Uit deze beker zou Merlijn haast zelf nog gedronken kunnen hebben. Deze mysterieuze en stevige beker doet het niet alleen goed in een taverne, maar ook op jouw salontafel. Echte eye-candy! O.a. verkrijgbaar bij souvenirshop Merlin’s Magical Treasures in Avalon.

Karakter-bekers (€3,95)

Ben je, of zijn je kids, helemaal weg van onze betoverende karakters: Toos, Morrel en Ivy? Dan zijn deze bekers een schot in de roos. In het park kun je hier op veel plaatsen ijs in krijgen, maar je kunt ze ook los kopen. O.a. verkrijgbaar bij souvenirshop Mundo Magica in Port Laguna.

Fēnix hot/cold-mok (€14,95)

Zag je dat nu goed? Deze mok is net zo vurig als Fēnix zelf. Wanneer je warm water (of een warme drank) in deze mok schenkt, herrijst de vuurvogel uit zijn as. Pure tovenarij uit Avalon! O.a. verkrijgbaar bij souvenirshop Merlin’s Magical Treasures in Avalon.

Maximus Chocolademok (€7,95)

Voordat je je tanden in deze mok gaat zetten, deze is natuurlijk niet echt van chocolade. Het is wel een ideale mok om chocolademelk (of andere warme dranken) uit te drinken. O.a. verkrijgbaar bij souvernirshop Maximus’ Blitzpunkt in het Wunderwald.

© Copyright 2020 TpView.nl – Alle rechten voorbehouden