redactie@tpview.nl

Mail de redactie

+31 68 257 1877

Alleen via chat beschikbaar

S&S presenteert de nieuwe Spin Shot-toren

Fabrikant S&S – Sansei Technologies heeft een nieuwe attractie gepresenteerd die de vrije val toren nog extremer kan maken. Voor een bescheiden investering kan de Spin Shot achteraf op elke S & S-toren worden gemonteerd. Space Shot in Walibi Holland is hier een voorbeeld van.

Aangepaste rijprofielen kunnen worden geprogrammeerd om de rijder met de voorkant naar boven, naar beneden of zelfs ondersteboven te oriënteren tijdens de rit met de toren! Deze spannende ervaring wordt mechanisch gecontroleerd om maximale veiligheid en spanning voor alle rijders te garanderen.

S&S erkent de huidige uitdagingen op de markt en de beperkte budgetten voor kapitaalkosten waarmee de meeste parken nu worden geconfronteerd. Josh Hays, Executive Director Sales & Marketing, zei: “Onze CEO, Tim Timco, daagde ons uit om een ​​opwindende attractie te ontwikkelen die parken hun klanten konden bieden tegen een bescheiden budget. We geloven dat ons getalenteerde technische team dat doel heeft bereikt. Parken willen hun gasten elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen bieden. Dat is op dit moment een moeilijke taak, maar we geloven dat onze nieuwe Spin Shot Tower parken met bestaande torenritten in staat zal stellen hun gasten te belonen met een spannende ervaring die de bank niet kapot maakt. “

Houd wel in gedachten dat dit slechts een idee die gepresenteerd is. Er is nog geen prototype of ergens wereldwijd deze type te vinden. Echter lijkt het ons een compleet unieke ervaring die de vrije val nog iets spannender maakt. Is dit een leuke idee voor bijvoorbeeld Walibi Holland? Wat vind jij?

https://youtu.be/1cU5DVO7W-I

© Copyright 2020 TpView.nl – Alle rechten voorbehouden