redactie@tpview.nl

Mail de redactie

+31 68 257 1877

Alleen via chat beschikbaar

Themepark View (tpview.nl) weer online

Eindelijk is het dan zover! Themepark View is weer online! Vorig jaar oktober gingen we al online, maar al in juni dit jaar gingen we weer offline. De reden van het offline halen was het opnieuw opbouwen van de site. De vorige versie was allesbehalve soepel te noemen. Het was een rommeltje om het te onderhouden en niet logisch opgebouwd. Ook was hij zeer traag en liep hij regelmatig vast.

We hopen dat deze webversie veel stabieler is dan zijn voorganger. De lay-out is grotendeels hetzelfde gebleven, maar onder de motorkap is er ontzettend veel veranderd. Ook beschikken we over een heleboel nieuwe, leuke functies die we in de toekomst gaan toepassen. Echter willen we voorzichtig zijn en hebben we zelf nog niet alle kennis in huis hierover. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte hierover.

Nog volop in ontwikkeling
Het kan voorkomen dat er nog 1 en ander niet soepel of volledig goed werkt of volledig wordt weergegeven. We doen ons uiterst best om de site zo spoedig mogelijk verder te ontwikkelen en de eventuele fouten eruit te halen.

Themepark View is een fansite voor iedereen
Uiteraard zal Themepark View regelmatig nieuws naar buiten brengen over pretparken, maar is zeker geen nieuwssite. Dat betekend dat we ook inzetten voor andere dingen zoals de geschiedenis, leuke weetjes over attractie / pretpark en willen we een souvenirverzameling op de site lanceren die nu al kleinschalig aanwezig is. We willen in de toekomst een systeem opzetten waar jij als fan onderdeel van mag zijn. Een voorbeeld van zo’n systeem is om bijvoorbeeld zelfstandig een souvenir aan de verzameling kunt toevoegen. Zo zijn er nog wel een aantal andere functies die we willen lanceren. Echter willen we dit nog niet prijsgeven. Wacht dus gewoon even af.

Heb jij tips, ideeën of wat het mag zijn? Alles is meer dan welkom. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

© Copyright 2020 TpView.nl – Alle rechten voorbehouden