redactie@tpview.nl

Mail de redactie

+31 68 257 1877

Alleen via chat beschikbaar

Tickets Halloween Fright Nights Walibi zaterdag uitverkocht. Op = op!

We zijn het al wel gewend dat het populaire Halloween evenement in Walibi Holland snel uitverkocht raken. Ook dit jaar gaat het snel met de tickets. Uiteraard speelt hier ook de beperkte ticketsverkoop een rol in verband met corona maatregelingen. Wie nog geen kaarten voor dit fantastische evenement heeft en toch graag een bezoek wil brengen moet als de kippen erbij zijn, want op is dan ook echt op!

Alle zaterdagen uitverkocht
Degene die nog geen entreekaarten hebben en van plan zijn om op een zaterdag te gaan komen bedrogen uit. Alle zaterdagen 10, 17, 24 en 31 oktober zijn volledig uitverkocht. Heb je toch alvast entreekaarten in je bezit op de zaterdag, maar nog geen kaarten voor de nieuwe walkthrough Wicked Woods? Ook dan kom je bedrogen uit. Ook deze zijn al een tijdje uitverkocht. Alleen enkel de kindervriendelijke variant zijn nog genoeg tickets beschikbaar met uitzondering van 31 oktober. Psychoshock, Campsite of Carnage en Campsite The Sunshine (kindvriendelijk) zijn nog redelijk veel tickets verkrijgbaar, maar ook dit kan nu weleens zeer snel gaan. Ben je van plan om te dineren? Dat kan nog steeds.

Overige dagen nog beschikbaar
Zowel donderdag, vrijdag als zondag zijn op dit moment nog genoeg entreekaarten en ook niet belangrijk de scare walkthrough of haunted houses beschikbaar hoewel we daar ook een grote aantal kaarten zien afnemen.

Spookydays
Wil je enkel de kindvriendelijke halloween bijwonen dan zijn hier genoeg tickets beschikbaar met uitzondering op de zaterdagen. Wij raden je aan om de topdrukte te vermijden van de Fright Nights maandag t/m woensdag te plannen voor deze kindvriendelijke evenement. Het park is dan open van 10:00 t/m 18:00 uur geopend.

© Copyright 2020 TpView.nl РAlle rechten voorbehouden