redactie@tpview.nl

Mail de redactie

+31 68 257 1877

Alleen via chat beschikbaar

Walibi Holland Halloween Spooky Days & Fright Nights

Van 5 t/m 27 oktober op elke vrijdag, zaterdag, zondag en donderdag 24 oktober is het Halloween in Walibi Holland. Het park dan van 10:00 tot 23:00 uur open. De Spooky Days (kindvriendelijk) vinden overdag van 10:00 tot 17:00 uur plaats en vanaf 18:00 begint het Fright Nights uit te breken. Voor kleine kinderen is het af te raden om nog vanaf 18:00 uur het park te betreden.

Spooky Days (Nieuw)

Nieuw dit jaar vinden er overdag een kindvriendelijk (tot 12 jaar) Halloween plaats van 10:00 tot 17:00 uur. De Spooky Days vinden plaats op alle Fright Nights dagen (de hierboven aangegeven datums) + 7 extra dagen in de herfstvakantie; 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 oktober.

Spray

Kinderen die toch bang zijn kunnen gratis een badge bij de ingang ophalen en zichtbaar bij zich dragen. De scare actors benaderen de kinderen dan niet. Ook is er een speciale spray te koop die precies hetzelfde effect heeft. Kinderen mogen geschminkt naar het park komen.

Opvallend is dat dit kindvriendelijk evenement weer is teruggekeerd. In het verleden had Walibi ook al een evenement voor kinderen, maar (zo de geruchten) waren teveel kinderen in de avonduren (vanaf 18:00 uur) nog aanwezig waardoor veel kinderen bang waren. Ook was Walibi toen van plan om het park meer te richten op tieners en jong volwassen. Toch gaat Walibi wederom dit evenement weer terugplaatsen. Het advies blijft wel staan dat het avondprogramma te eng zal zijn voor kinderen. Dit evenement is eigenlijk bedoeld voor 16+.

De volgende Scare-Zones / Scare-Houses zijn tijdens Spooky Days open

Campsite The Sunshine (Nieuw)

Hier loop je over de camping ‘The Sunshine’ waar je ‘warm’ welkom bent. Alleen ze hebben geen zin in treats, maar tricks!

Dit gebied is beter bekend als walkthrough Campsite of Carnage. Dit ligt in het gebied tegenover de Lost Gravity (vlakbij de voormalige Return to King Solomon’s Mines show).

Firepit (Nieuw)

Zin in Springen, zingen en dansen? Dat kan hier op de beats van Hillbilly danceparty! Of heb je zin in een spelletje? Ook dat kan met de toffe Halloween-games! Ook kun je terecht om geschminkt te worden en geniet ondertussen van de muziek. En ten slotte kun je kennis maken met enge dieren. Deze mag je aanraken als je tenminste durft!

Dit ligt in het gebied tegenover de Lost Gravity (In het voormalige Return to King Solomon’s Mines show).

Pirate’s Cove (Nieuw)

Welkom in de verloren wereld van gestrande piraten. Tussen de scheepswrakken proberen de piraten zichzelf in leven te houden. Ze amuseren zich enorm met al die landrotjes die langskomen. Alle hens aan dek! Arrrrrrrrr!

Deze scare zone is te vinden bij de wildwaterbaan Crazy River.

Spooky Manor (Nieuw)

Een groot, verlaten landhuis. Jaren geleden is hier de familie Jefferson op mysterieuze wijze overleden. Als je de geruchten moet geloven, riepen de Jeffersons geesten op. Kloppen deze geruchten en is dit de familie fataal geworden..?

Dit Scare house is beter bekend als Jefferson Manor. Hij ligt naast Campsite The Sunshine en Firepit in. Wel moet je hier entreekaarten voor aanschaffen. De kosten zijn € 2,50 per persoon.

Fright Nights

Van 18:00 uur tot 23:00 uur barst het echt los met de Fright Nights. Hoe meer de avond valt, hoe grimmiger de sfeer word. Je bent nergens meer veilig. Let op! Kinderen onder de 12 jaar wordt afgeraden vanaf 18:00 uur nog in het park rond te laten lopen.

Dit jaar presenteert Walibi 4 nieuwe gebieden:

Tangled Twigs (Nieuw)

Dit prachtige stuk ongetemde natuur lijkt op het eerste gezicht heel vredig, totdat je iets verder kijkt. Duistere schimmen en vreemde geluiden klinken uit grote holen en de takken van de bomen lijken je te willen wurgen. Het is jij tegen mother nature!

Deze scare zone ligt bij de nieuwe achtbaan Untamed. Hierbij vervalt de oude scare zone Quarantine.

Nightmares (Nieuw)

Veel kinderen hebben nachtmerries. De meesten groeien hier overheen. Sommigen niet. Je ergste nachtmerries komen tot leven! Slaap lekker.

Deze scare zone is in het kindergedeelte Walibi Playland te vinden.

Villains (Nieuw)

Normaal gesproken kunnen superhelden en badguys niet zonder elkaar. Maar in deze Scare Zone is het evil tegen evil. Ze hebben allemaal hetzelfde doel: Wereldheerschappij.

Dit ligt in het gebied bij de Space Shot. Voorheen was dit Game Over scare zone. Vorig jaar was hier veel ophef over toen bleek dat Walibi geen toestemming had om de personages uit games van onder andere Disney en Nintendo te gebruiken.

Eddie’s Festival of Freaks (Nieuw)

Je hebt gelijk! Dit jaar staat Eddie de Clown als opperfreak weer aan het hoofd van Halloween Fright Nights. Tijd voor een extra gruwelijk feestje. Eddie’s Festival of Freaks is een unieke 360-graden entertainmentbeleving gehost door Eddie zelf, samen met zijn freaky vrienden. Guess what? Jij bent uitgenodigd!

Deze scare zonde zou komen te liggen naast de Golaith en zou een kermisspookhuis bevatten. Scare zone Eddie’s Area komt te vervallen.

© Copyright 2020 TpView.nl – Alle rechten voorbehouden